Musikalsk underholdning og fællessang
Sangforedrag v/ Rasmus Skov Borring

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra den danske højskoletradition – kombineret med fortælling om sangene. Rasmus Skov Borring er vokset op med Højskolesangbogen, og han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange med tekster af blandt andre Jens Rosendal, Halfdan Rasmussen, N. F. S. Grundtvig og Per Krøis Kjærsgaard. Rasmus Skov Borring har optrådt med sit sangforedrag på efterskoler, højskoler, i mange kulturinstitutioner og i foreningslivet i Danmark. Senest har han også optrådt i Den Danske Kirke i Paris og i Det Danske Kulturcenter i Los Angeles.

Sangforedraget indeholder både tradition og fornyelse, og pianistens åbne kultursyn repræsenteres gennem et mangfoldigt repertoire. Form og indhold kan sammensættes alt afhængigt af event/arrangement og kan ligeledes kombineres med klaverkoncert.

I 2015 landede Rasmus Skov Borrings sang ”Gi’ os lyset tilbage” fra 2009 på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange.

 
iTunes | Facebook | YouTube | Twitter

Website: Flyvende Oktober
Fotograf: Jakob Eriksen / POSTROOM